Catalonia Talent

Catalonia Talent

La primera signatura de llibres a distància amb autors internacionals a Barcelona

20 d'abril de 2021

Articles - Cultura

Les empreses Abacus Cooperativa, Penguin Random House i Solid Perfil 3D han organitzat un esdeveniment per a firmar llibres amb autors internacionals, que no són al país. Aquesta signatura es dur a terme a través d'un braç robòtic, DexArm, que trasllada allò que escriu l'autor al lloc es troba fins al llibre del lector a Barcelona.

Participen en aquesta iniciativa sis escriptors: Isabel Allende, Jonas Jonasson, Alex Michaelides, Yuval Noah Harari, Niklas Natt och Dag i Pierre Lemaitr. L'acte s'ha realitzat a l'Espai Abacus de Barcelona, amb un aforament de 50 persones. Aquest acte s'ha fet dins del marc de la setmana de Sant Jordi, ja que, tradicionalment, és el dia més important de la relació d'escriptors i lectors.

La pandèmia ha fet que les editorials i llibreries canviïn la manera de pensar i de gestionar la seva manera d'actuar. Les signatures telemàtiques poden esdevenir, a partir d'ara, la nova tendència perquè els lectors s'apropin als seus autors preferits a través de la tecnologia i la innovació.

Temes llibresSant JordiinnovaciórobòticaBarcelona

Contingut relacionat

Carregant...
x