Catalonia Talent

Catalonia Talent

La periodista i escriptora Pilar Eyre fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

28 d'abril de 2020

Articles

La periodista i escriptora Pilar Eyre fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020. L’edició d’enguany incorpora per primera vegada l’àmbit dels #JoFaig, on es poden presentar obres artístiques de nova creació com objectes, dissenys, poemes, relats... Sigui quina sigui la forma de la creació, el que és comú és el tema qal voltant del qual giraran aquests premis: el coronavirus i el confinament.

“Totes les novel·les són autobiogràfiques en certa mesura. Tots tenim la nostra forma d’estimar, de veure el món, i un beu de les pròpies fonts, del que ha viscut i del que ens envolta. Ningú en sortirà indemne de la Covid-19 i, per tant, ens influirà”, sosté Eyre sobre la manera com aquesta crisi impacta en la feina de l’escriptor.

La que va ser finalista l’any 2014 del Premi Planeta es mostra esperançada en que les llibreries recuperaran el seu paper amb la sortida progressiva. Tanmateix, situa el problema en la manca de difusió de la literatura: “El dia de Sant Jordi, que a Espanya també és el Dia del Llibre, al Telediario no va dedicar ni un minut al sector del llibre, i van dedicar deu minuts als tauricidi. Això ha de canviar”.

Podeu consultar l’entrevista completa en aquesta notícia publica a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x