Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Nit del Talent reconeixerà Marc Corsi i Zina Cinker

30 de maig de 2024

Articles - Humanisme

Barcelona acollirà la Nit del Talent el dijous 6 de juny a la Sala Luz de Gas, de 19:30h a 23:30h. Amb aquest acte, se celebraran els 10 anys de la Fundació Impulsa Talentum, reconeixent trajectòries destacades en diversos àmbits i recolzant causes solidàries. El projecte, liderat per Bru Recolons, emprenedor i empresari, posa el focus en el reconeixement del talent, a través dels Premis Talent anuals, i amb diversos objectius transversals, com la creació d’un observatori d’estudis de la gestió del talent, i un congrés del sector.

La Nit del Talent reconeixerà dos dels Premis d’Honor d’enguany, el Welcome Talent Award, que reconeix figures destacades que han dut a Barcelona esdeveniments, empreses o projectes de prestigi, i el Ambassador of Talen Award, que posa el focus en la projecció de Catalunya al món. Els premis seràn lliurats per anteriors guanyadors, com John Hoffman, CEO del Mobile World Congress, i Michael Blackman, CEO d'ISE (Integrated Systems Europe).

Zina Jarrahi Cinker rebrà el Welcome Talent Award per la seva contribució en el camp dels materials Deep Tech. Cinker és una reconeguda estratega en el camp del Frontier Tech i impulsora de PUZZLE X™, una iniciativa centrada en l'ús de materials Deep Tech per construir un futur millor i més sostenible, alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Marc Corsi serà guardonat amb el Talent Ambassador Award pel seu treball en la promoció de les relacions empresarials entre Catalunya i els Estats Units. Corsi, president del Catalan American Council, ha destacat per la seva trajectòria excepcional en aquest àmbit, enfortint vincles i creant oportunitats de col·laboració.

La Nit del Talent també inclourà una subhasta d'obres d'art de Jordi Sàbat, José Montes, Sandra Romaní i Ángeles Muntadas-Prim, a benefici de l'Associació Anita, que treballa amb projectes en els hospitals Sant Joan de Déu i Vall d'Hebron. Liderada per Carolina Amado l'Associació Anita es dedica a la investigació del càncer infantil i proporciona cures pal·liatives per a nens afectats per aquesta malaltia.

Bru Recolons, president de la Fundació Impulsa Talentum, destaca que aquest esdeveniment és una gran oportunitat per reconèixer i celebrar el talent i l’emprenedoria a Catalunya, així com per fomentar les relacions internacionals i recolzar causes solidàries importants.

La gala serà presentada pels periodistes Marta Bosch i Xavier Vilà, i inclourà actuacions musicals de Predicador JJ Bolton & Old Stars Band, The Wild Tremolos i Rocket Band. Es preveu l’assistència de nombrosos professionals dels sectors de l’emprenedoria, la innovació i les empreses. El sopar còctel comptarà amb el suport i patrocini de Semon, Torrons Vicens, Obando, Noel, Ardai, Casa Sagnier, Casa Riera Ordeix, Oriol Balaguer, Benfumat i Casa Ravella.

Us esperem a partir de les 19:30h el proper dijous 6 de juny a Luz de Gas, en una vetllada de premis, música i gastronomia que tindrà com a base el networking i la solidaritat.

Sobre la Fundació Impulsa Talentum
La Fundació Impulsa Talentum té l'objectiu de reconèixer i divulgar el talent així com treballar en la investigació sobre la gestió del talent a les organitzacions. Exerceix de plataforma de connexió amb l'entorn i l'ecosistema emprenedor del país. La seva missió és posar a disposició d'empreses, startups i particulars les eines necessàries per impulsar el seu creixement mitjançant la divulgació, interconnexió i promoció del talent i la innovació empresarial. La fundació organitza els Premis Talent anualment, així com un Congrés internacional sobre Talent, summits i diverses activitats. També coordina l’Observatori del Talent

Sobre l’Asociación Anita

L'Associació Benèfica Anita es va fundar el 2014 per abordar la falta d'investigació i tractaments efectius per als tumors infantils, especialment en casos de recaiguda. Aquesta associació treballa en estreta col·laboració amb l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, finançant la investigació de tumors de cèl·lules germinals infantils. A més de donar suport a la investigació, l'Associació Anita també finança projectes de cures pal·liatives per a infants amb càncer, com la musicoteràpia a domicili i la telemedicina. És una donant fundadora del Pediatric Cancer Center Barcelona, el major centre de recerca i tractament del càncer infantil al sud d'Europa​

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x