Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Nit del Talent premia Mike Blackman amb el Premi Welcome Talent

2 de maig de 2022

Articles - Premis i reconeixements

El proper divendres 6 de maig, la Fundació Impulsa Talentum XXI ha organitzat "La nit del Talent", que per quart any consecutiu vol reconèixer amb el Premi Welcome Talent una personalitat internacional que hagi aportat valor, coneixement i talent al país. En aquesta edició, el president i fundador de la fira ISE Integrated Systems Europe, Michael Blackman.

La Nit del Talent se celebrarà a la sala B de Luz de Gas, en un acte programat per la "Fundació Impulsa Talentum XXI" i la Cambra de Barcelona, i que vol ser un esdeveniment festiu per a la comunitat del Talent català formada per emprenedors, intel·lectuals, artistes, investigadors i totes aquelles persones que contribueixen en el desenvolupament de la nostra societat. 

Al llarg de la vetllada es lliurarà el Premi Talent d'Honor més mediàtic, el "Welcome Talent" que reconeix a personalitats internacionals que aposten per Catalunya i aporten Talent al país. 
Aquest any el premi el rebrà Michael Blackman president de l'ISE la fira mundial de l'audiovisual que es farà la setmana següent a Barcelona. També, amb anterioritat als premis, es presentaran els dos llibres guanyadors dels Premis Talent Cambra 2020 i 2021 que ja han estat editats per Libelista en col·laboració amb la fundació, i que són: "Et regalo els retalls d'una història", d'Alba Badal, i "Barcelona, la rosa i el drac", de Teresa Saborit, en un debat conduït per l'escriptor Jordi Cabré.

A les 23.30 h els assistents passaran al concert de la "Sala A" per fruir de la millor música dels setanta, de la mà de "Disco Inferno", i les seves versions de Chic, Kool & The Gang, Earth, Wind & Fire, Bee Gees, Donna Summer, Michael Jackson, The Tramps i un llarg etcètera. Inscripcions

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x