Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Nit del Talent català, diumenge pel Canal 33

31 de desembre de 2020

Articles - Indústria i Territori

Els VI Premis Talent Cambra, instituïts per la Welcome Talent Society i convocats enguany conjuntament amb la Cambra de Comerç de Barcelona, són els protagonistes de La Nit del Talent que emetrà el Canal 33 aquest diumenge, 3 de gener, a les 22 hores.

El lliurament dels premis es va fer el 5 i 6 de desembre, en format reduït i sense públic per causade la pandèmia, a la sala Luz de Gas. La Nit del Talent, programa conduit per Helena Garcia Melero i l’acompanyament en algun sketch de l’actor Lluís Marco, ha estat produïda per El Nacional, amb guió d’Iu Forn i Albert Torras.

Sabor de Gràcia i Tildo Muixart aporten el toc musical. Al llarg del programa, que conjuga la informació amb l’entreteniment, es recull el testimoni de cinc dels guanyadors pel seu impacte emocional i caràcter innovador i útil en una edició caracteritzada pel confinament per la covid_19. En total s’han lliurat vint-i-sis guardons en els àmbits d’Indústria, Territori, Comerç, Turisme, Tecnologia, Ciència i Coneixement per part de diverses personalitats del món polític, econòmic, cultural i social, com la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell.

Les cinc experiències guardonats recollides en el decurs de la gala televisada són:

- MEDI AMBIENT. Oryzite. És un mètode per a incorporar pellofa d’arròs en tota mena de compostostermoplàstics i en elevats percentatges, fins a un 60% o més. Aquesta tecnologia s’incorpora en tots els plàstics dels productes SEAT. Autor: Iban Ganduxé.

- DISSENY D’OBJECTE SINGULAR. “Entre Dues Aigües”. Galleda de desinfecció que permet separar l’aigua bruta de la neta quan es fa servir el pal de fregar. Autor: Jordi Vila.

- CANÇÓ I COMPOSICIÓ MUSICAL. “Herois”. Sabor de Gràcia, la banda de rumba catalana, ha enregistrat durant el confinament una cançó que pretén ser un missatge de suport i reconeixement a tot el personal sanitari. Autor: Antonio Carbonell / Sabor de Gracia.

- RAMADERIA I AGRICULTURA. Smart Farming Labs. Neix amb l’objectiu de ser el primer hub agroalimentari d’alta tecnologia i de km0 a Espanya per a explotadors agrícoles. S’ubica al Parc Agrari del Baix Llobregat. Autor: José Antonio Serrano.

- ODS +RSC +TERCER SECTOR. Projecte Cadena Roja. Presentat per Creu Roja + Enchainté. Es tracta del disseny d’un sistema informàtic, participatiu i anònim que té com a objectiu digitalitzar i eliminar processos burocràtics en entitats del tercer sector, com la Creu Roja. Basat en la tecnologiablockchain. Autor: Lluís Llibre.

Nota de premsa elaborada per Jesus Conte.

Temes Premis TalentCambra de ComerçSabor de GràciaCadena RojaSmart Farming Labs

Contingut relacionat

Carregant...
x