Catalonia Talent

Catalonia Talent

La multinacional suïssa del sector dermatològic Galderma s’estableix a Barcelona i crea 50 llocs de treball

24 de gener de 2023

La companyia dermatològica suïssa Galderma obrirà un nou centre de capacitació global (global capability center) a Barcelona, on crearà al voltant de 50 llocs de treball durant aquest 2023. Per aquest projecte Galderma compta amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball.

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, destaca que l’aposta de Galderma per obrir aquest nou centre a Barcelona posa de manifest “la robustesa del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya, que està molt ben posicionada en aquest àmbit que representa l’equivalent del 8,7% del PIB del país”. El conseller Torrent subratlla a més que “projectes com el de Galderma reafirmen el bon posicionament de Catalunya com a pol de talent per a la indústria de la salut”, ja que compta amb “un ecosistema de primer nivell format per més de 1.300 empreses dedicades a la salut, a més de centres de recerca i investigació, hospitals i universitats que són referents internacionals”.

L’obertura d’aquest nou centre de capacitat global, l’únic que la companyia tindrà a Europa, s’alinea amb els plans d’expansió de Galderma, que té l’objectiu d’esdevenir “la companyia líder en dermatologia del món”, en paraules del CEO de la companyia, Flemming Ørnskov. “El nostre nou centre de capacitat global de Barcelona aportarà noves capacitats addicionals i millorarà la nostra habilitat per donar suport a la nostra trajectòria de creixement”, afirma Ørnskov. “Agraïm sincerament a les autoritats de Catalunya el seu suport en el procés de constitució” d’aquest nou centre, afegeix.

Així, des del nou centre situat a l’Eixample de Barcelona, Galderma “desplegarà noves capacitats per donar suport als seus equips globals”, segons explica el seu CEO. Aquestes noves posicions donaran suport en diverses àrees com l’activitat comercial, les finances, els recursos humans, les TIC, l’àrea legal i la cadena de subministrament, entre d’altres. La companyia ja ha començat el procés per  seleccionar els perfils especialitzats en aquests àmbits que té previst contractar a Catalunya properament amb la finalitat d’impulsar la seva estratègia de creixement global. Galderma preveu que el centre entri en ple funcionament en les properes setmanes.

Fundada l’any 1981 i amb seu central a Suïssa, Galderma compta amb una plantilla de més de 5.700 professionals arreu del món. La companyia està present en 90 països, amb plantes al Canadà, Suècia, França i el Brasil que produeixen més de 280 milions d’unitats anualment. Galderma ofereix una cartera innovadora basada en la ciència de marques i serveis prèmium que abraça tot l'espectre del mercat de la dermatologia a través de l'estètica injectable, la dermocosmètica i la dermatologia terapèutica. Segons el CEO de Galderma, la companyia està “ben posicionada per capitalitzar la demanda creixent dels consumidors a través de diferents mercats geogràfics” i de la seva estratègia que combina les línies prèmium amb una elevada presència dels seus productes través de diferents canals.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x