Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Fundación Affinity dona suport als Premis Talent Cambra 2020

15 de juliol de 2020

Articles

L'edició d'enguany dels Premis Talent Cambra se celebra en unes circumstàncies excepcionals. La crisi del coronavirus ha obligat a replantejar uns guardons que tenen la vocació de promoure valors com la resistència i la resiliència, a més de fer una aposta ferma pel talent com a camí per fer front a una situació tan delicada. 

A banda del context, aquests premis també seran especials perquè hi prendran part nous premis. Un d'ells és el que fa referència a la Cura Animal, amb la intenció d'incorporar el talent en iniciatives que fomenten el benestar i el respecte pels animals. En aquest sentit, tenim l'honor d'anunciar que la Fundación Affinity donarà suport a aquest nou reconeixement, que com la resta s'entregarà el proper 3 d'octubre a la Llotja de Mar.

La Fundación Affinity, creada l'any 1987, es dedica a investigar, actuar i promoure els beneficis dels animals de companyia per a la societat. Especialment, dedica bona part dels seus esforços a aprofundir sobre el vincle que es crea entre les persones i els animals. D'altra banda, també realitza una tasca pedagògica sobre la tinença responsable d'animals de companyia i participa en campanyes de conscienciació al respecte.

Contingut relacionat

Carregant...
x