Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Fundació Impulsa Talentum i el Consell de Cambres, aliats per al talent

24 de novembre de 2022

Articles - Comerç i Turisme

La Fundació Impulsa Talentum, presidida per l’empresari Bru Recolons, i el Consell General de Cambres de Catalunya han ampliat el seu acord, per tal de  potenciar, promoure i fomentar el talent. Aquest conveni té per  objectiu acompanyar projectes de col·laboració que permetin el foment, la divulgació i l'impuls d'experiències, empreses, emprenedors i projectes centrats en la gestió del talent i del coneixement en l'àmbit empresarial.

El Consell General de Cambres de Catalunya és una institució que treballa d'una forma transversal. L’òrgan representa tota la realitat econòmica del país, atès que aglutina les 13 cambres del territori, dins de les quals hi consten 630.747 empreses. Bru Recolons, president de la Fundació Impulsa Talentum, ha explicat durant el Talent Knowledge Congress que “La signatura d'aquest conveni permetrà compartir amb el conjunt d'empreses del país tot el coneixement que gerenen acadèmics, empresaris, i divulgadors, durant el Congrés, summits i jornades, que organitza la Fundació”.

 “La retenció de talent és un dels temes primordials d'avui en dia”, ha afegit Recolons. En aquest sentit, tant la innovació, com la sostenibilitat, la gestió del talent i la transferència del coneixement són elements troncals d’interès per al Consell General de Cambres de Catalunya. 

Bru Recolons vinculava la signatura d'aquest conveni al paper important que els economistes en concret juguen en el creixement del país. “Des de la Fundació, volem aconseguir el màxim possible d’aliats per seguir posant al centre de les empreses l’ésser humà; hem de ser capaços de construir un món millor de manera conjunta”, ha dit Recolons. 

Des de la fundació es pretén que el coneixement adquirit durant els congressos i summits, es posi a l'abast del Consell General de Cambres, i d'aquesta forma, al conjunt d'empresaris del país, especialment els joves i emprenedors que inicien projectes disruptius i trencadors, que permeten fer avançar el país".

El Conveni s’ha presentat públicament en el marc del Talent & Knowledge Congress, que s’ha celebrat els dies 15 i 16 de novembre a la Torre Glòries. Aquesta segona edició del congrés internacional sobre talent, que organitza la Fundació Impulsa Talentum ha tingut per objectiu precisament generar coneixement, debat i discurs al voltant de les noves polítiques empresarials que retornen a l'home al centre dels valors intangibles de l'empresa, posant èmfasi en com la tecnologia pot servir a aquest objectiu, i no a l'inrevés.

Contingut relacionat

Carregant...
x