Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Fundació Impulsa Talentum, al Mobile World Congress 2023

14 de febrer de 2023

Articles - Tecnologia

El proper 2 de març, la Fundació Impulsa Talentum organitza en el marc del Mobile World Congress 2023 l'Impulsa Talent Summit que vol posar el focus del debat en les noves eines tecnològiques i aplicacions mòbil per a millorar la gestió del talent i del coneixement dins de les empreses, organitzacions i institucions públiques. Segons Bru Recolons, president de la Fundació cal posar en valor un element fins ara considerat intangible: el talent. "El talent és un dels principals actius de qualsevol empresa, i és vital per a millorar el rendiment de la mateixa i aconseguir l'èxit. Una bona gestió del talent pot ajudar a les empreses a desenvolupar noves habilitats, millorar la tasca dels treballadors i augmentar la productivitat" explica Recolons. El Summit servirà per debatre i avançar en això.

Entre els ponents de l'Impulsa Talentum Summit hi ha la presència destacada de Nilton Navarro, expert i referent mundial en atracció i gestió del talent, i Fran Chuan, que ja va cloure amb una ponència la passada fira Integrated Systems Europe, pel seu domini sobre l'estat de la innovació en l'àmbit de les telecomunicacions. L'aplicació de tecnologies com IOT, IA, Blockchain i altres en el marc de l'esport donarà lloc a una taula rodona amb el director general del Hub d'innovació del FC Barcelona, Albert Mundet, i el CEO de Metrica Sport, Ruben Saavedra. La jornada la inaugurarà la Consellera d'Exteriors del Govern de la Generalitat, Meritxell Serret, i la clausurarà Joan Capdevila, president de la Comissió d'Indústria del Congrés dels Diputats.
La jornada vol resoldre i avançar en diverses preguntes. Com la tecnologia plantejada des d'una perspectiva humanista pot ajudar al nostre equip de treball a millorar el rendiment de l'emrpesa al mateix temps que aportem valor social i impacte? Quines bones pràctiques empresarials en transferència de coneixement interpersonal i intergeneracional ens permeten millorar en el rendiment de l'equip? Quines aplicacions tecnològiques són avui fonamentals per a impulsar el talent i les aliances empresarials per obtenir l'èxit? O com mesurem el valor de la innovació i altres intangibles en aquest entorn de l'empresa del futur? Segons Recolons, "si ara hem parlat de dos conceptes fonamentals per a aportar valor i impacte a la nostra empresa: sostenibilitat i digitalització, ara hem d'incorporar un altre concepte: la rehumanització de l'economia i del sistema productiu".

L'Impulsa Talentum Summit se celebrarà el 2 de març a l'Industry Stage a partir de les 10 del matí. 

 

Contingut relacionat

Carregant...
x