Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Fundació de Lluita contra la Sida, guanyadora del Premi Talent d'Honor Científic 2020

8 d'agost de 2020

Articles

Des de la Welcome Talent Society, organitzadora dels Premis Talent Cambra amb el suport de la Cambra de Comerç, tenim l'honor d'anunciar-vos que la Fundació de Lluita contra la Sida i les malalties infeccioses, presidida pel doctor Bonaventura Clotet, ha estat reconeguda amb el Premi Talent d'Honor Científic 2020. Aquest premi està destinat a reconèixer la lluita contra les noves patologies i la recerca de tractaments eficaços i per la campanya #JoEmCorono.

Convé recordar que Premis d’Honor Talent Cambra reconeixen a persones amb una trajectòria destacada en valors que beneficien a la societat com el mecenatge, l’humanisme, la ciència i la solidaritat, a personalitats estrangeres que aposten pel talent català i també a catalanes que exerceixen d’ambaixadors de la marca Catalunya.

El lliurament d’aquest guardó, juntament amb els altres corresponents a la categoria d’Honor, formarà part d’un programa sobre el talent català que retransmetrà Televisió de Catalunya en les properes setmanes. D’altra banda, el 3 d’octubre es lliuraran durant un acte públic a la Casa Llotja de Mar la resta de Premis Talent Cambra en les diverses categories convocades en aquest sisena edició.

Notícia completa a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x