Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Fundació Castell de Peralada, guanyadora del Premi Talent d'Honor de Mecenatge

30 de juliol de 2020

Articles

Seguim immersos en una setmana on cada dia anunciem un guanyador dels Premis d'Honor Talent Cambra. Aquesta vegada, ens plau fer oficial que la Fundació Castell de Peralada és reconeguda amb el Premi Talent d'Honor de Mecenatge 2020 per la seva contribució al talent cultural i la seva implicació en el teixit social i empresarial del país.

En motiu d'aquest reconeixement, des de la Welcome Talent Society, organitzadora dels Premis Talent Cambra 2020 amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona, tenim l'oportunitat de parlar amb Isabel Suqué, presidenta de la Fundació Castell de Peralada i del seu festival. La seva trajectòria de suport a les arts escèniques i plàstiques durant els darrers 50 anys, amb una tasca que ja van iniciar els seus pares, ha posicionat el Festival de Peralada com un dels més notoris de l'estiu.

Suqué agraeix el Premi tot destacant el “talent que sempre ha tingut Catalunya” i que a través d’aquests festivals s’ha pogut mostrar al públic local i internacional. A més, creu que ni la Covid19 va poder acabar amb la cultura i per això “es va apostar des del primer dia per mantenir el Festival amb un format diferent”, com a compromís amb els creadors. En aquest sentit, creu que falta suport dels governs a festivals com el que presideix, i que “la llei de mecenatge” que està preparant el Govern de la Generalitat “serà una eina de suport fonamental per a les persones, families i entitats que es dediquen a la promoció i mecenatge de les arts”.

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x