Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Cambra de Barcelona i els Premis Talent s’uneixen per crear els premis Talent Cambra

21 de gener de 2020

  • Mitjançant aquests guardons la Cambra posarà en valor el talent actual i històric del teixit empresarial de Catalunya, amb la finalitat de crear com a país un sentiment d’empresa.
  • L’acord permetrà identificar i impulsar el talent català, així com també contribuir a incubar i accelerar projectes empresarials.

El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, i el fundador dels Premis Talent i president de la associació Welcome Talent Society, Bru Recolons, han signat un acord destinat a la identificació i el suport als emprenedors que impulsaran la Catalunya del futur.

En aquest mateix marc, també naixeran els premis Talent Cambra, uns guardons que atorgarà la institució per reconèixer i premiar actors destacats de l’economia catalana, i posar en valor el talent actual i històric del teixit empresarial del país. Els Premis Talent Cambra neixen amb la voluntat de contribuir a generar autoestima com a país, i demostrar els avenços i èxits que els catalans han aportat al llarg dels darrers segles en el terreny econòmic-empresarial. 

L’acord entre ambdues institucions es desenvoluparà seguint els eixos del projecte Catalunya 2030/40: Construïm un nou model econòmic de país. Un projecte ideat per la Cambra de Barcelona, i que esdevé el pla de treball que la corporació desenvoluparà en els propers anys i que ha de permetre configurar un nou model econòmic en l’horitzó 2030. A més, mitjançant aquest acord també es preveu treballar en la identificació, reconeixement, incubació i acceleració de projectes i empreses innovadores en tots els sectors.

Els nous premis Talent Cambra són l’evolució dels ja coneguts Premis Talent, els quals al llarg de les cinc edicions han premiat projectes creatius, empreses innovadores, líders del mercat i prohoms del país.

Els objectius de l’acord són els següents:

  • Identificar, premiar i difondre nous projectes i empreses de tots els àmbits.
  • Incubar i accelerar al màxim possible de projectes.
  • Donar a conèixer el talent passat i present de Catalunya.
  • Cercar els recursos necessaris entre les empreses líders del mercat per tal de fer que cada any es puguin acompanyar més projectes.

Per donar a conèixer aquest acord, ambdues institucions realitzaran un acte de presentació amb la finalitat de presentar el projecte i captar suports que puguin estar interessants en el desenvolupament i missió.

Conferència: “El talent, el motor de Catalunya”.
Crida a les empreses líders per a impulsar el talent amb l'acord entre la Cambra de Comerç i Premis Talent.

Data: 29 de gener de 2020 a les 12:00h Lloc: Casa Llotja de Mar

Amb la intervenció de:

  • Xavier Sala i Martin. Professor de Desenvolupament Econòmic de la Universitat de Colúmbia
  • Joan Canadell. President de la Cambra.
  • Presentació de la 6ª Edició dels Premis Talent i de l’acord. Bru Recolons. Fundador dels Premis Talent.

Més Informació

Contingut relacionat

Carregant...
x