Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Boqueria de Barcelona, el millor mercat del món segons experts gastronòmics

13 de maig de 2024

Articles - Comerç i Turisme

La Boqueria de Barcelona ha estat reconeguda com el millor mercat del món, segons el prestigiós premi Global Tastemakers de Food & Wine. Aquesta distinció, atorgada per experts culinaris i de viatges, valora la diversitat de plats locals que ofereixen els bars, així com l'ampli ventall de productes frescos disponibles.

Amb una història que es remunta al 1200, quan ja es detectava activitat mercantil en la zona, la Boqueria ha evolucionat al llarg dels segles fins a esdevenir un pilar de la gastronomia barcelonina i mundial. Inaugurat oficialment el 1836 com el primer mercat municipal de Barcelona, avui dia és una parada obligatòria per a locals i visitants que busquen una experiència culinària autèntica.

Amb més de 300 parades, la Boqueria ofereix una àmplia gamma de productes frescos, des de fruites i verdures fins a carn i peix, així com botigues especialitzades en pernil ibèric i bars de mercat. Tot i rebre entre 20.000 i 60.000 visitants diaris, el mercat manté l'essència dels seus inicis, gràcies a les parades autèntiques que continuen amb la seva activitat tradicional.

Aquest reconeixement internacional posa de relleu la diversitat, l'emplacement privilegiat i la vitalitat dels comerciants de la Boqueria, que dia rere dia ofereixen als visitants una experiència única en el cor de Barcelona.

Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x