Catalonia Talent

Catalonia Talent

La barcelonina Notebloc ha estat reconeguda com a millor startup educativa d'Europa

11 de maig de 2021

Articles - Educació

La startup barcelonina Notebloc, dedicada a la innovació i l’aplicació de la tecnologia en l’àmbit educatiu, ha estat acreditada com a millor startup europea d'educació, rebent el segell ‘Best in the Class’ de l’acceleradora Impact EdTech. L’empresa, gràcies a la seva app d’escaneig i organització de documents Notebloc Scanner, ha completat com la millor de la promoció el programa d’acceleració de startups educatives Remote Schooling, convocat per Impact EdTech.

Notebloc rebrà un total de 110.000 euros en fons addicionals pel reconeixement ‘Best in the Class’. Així mateix, mitjançant la xarxa educativa European Schoolnet, l’app de la startup es posarà a disposició de tots els ministeris d’educació europeus amb l’objectiu de generar sinergies entre l’empresa i els governs de la regió. 

La startup va néixer a Barcelona l’any 2013 com una marca de llibretes i quaderns digitalitzables d’última generació, compatibles amb l’aplicació mòbil Notebloc. Marta Trullàs, una de les fundadores de Notebloc, afirma que, aquest certificat, “demostra un cop més que estem creant i aportant un gran valor a la comunitat educativa". A més, gràcies a la feina del programa Remote Schooling, l’empresa ha pogut millorar el seu producte de la mà de mentors com Erramun Martiarena, de Scientix o Guillermo Albizuri, de Google, que han ajudat a optimitzar tant la part educativa com l’estratègia empresarial de la companyia. 

Després de l’èxit assolit, Notebloc es marca nous objectius per la seva aplicació. Es tractaria d’una versió dedicada a institucions educatives, governs i empreses, i que funcionaria amb llicències d’accés per a tots els estudiants i professors d’un centre o una àrea educativa, o fins i tot per a professionals d’altres sectors. Tot i que l’app està disponible a Google PlayApp Store i Huawei App Gallery de forma gratuïta i amb accés complet a totes les seves funcionalitats, existeix una versió premium que en permet l’ús sense publicitat inserida, la principal font d’ingressos de l'app. Actualment, Notebloc Scanner acumula més de set milions de descàrregues a tot el món i ha estat traduïda a 30 idiomes.

Temes startupeducacióBarcelonainnovacióNoteblocapp

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x