Catalonia Talent

Catalonia Talent

Kleta capta 2 milions d'euros de finançament i incorpora a Marc Gasol al seu capital

29 de març de 2022

Articles - Esports

Kleta, una startup que ofereix bicicletes sota subscripció, ha tancat una ronda de finançament de 2 milions d'euros liderada pel Fons Borsa Social (una firma que només inverteix en projectes amb impacte social o mediambiental) i en la qual han participat també el Banc Sabadell i el jugador de bàsquet Marc Gasol. Aquest últim entra al capital d'una empresa que ja havia comptat amb el suport financer d'un altre esportista de primer nivell, el porter del FC Barcelona, Marc-André ter Stegen.

L'empresa, fundada el 2020 a Barcelona per dos excompanys de Badi, Falk Siegel i Diego Casabe, utilitzarà els diners captats per "consolidar la seva posició" en el teixit de la mobilitat urbana sostenible, "un dels sectors amb majors expectatives de futur", indica en un comunicat.

En concret, la start-up invertirà els diners en expandir-se per Espanya (actualment opera a Barcelona i València i prepara el seu aterratge a Sevilla) i la resta d'Europa, així com a millorar la seva aplicació o a ampliar plantilla. El seu objectiu és passar dels 27 treballadors actuals als 40 de cara a finals d'any.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x