Catalonia Talent

Catalonia Talent

Josep Maria Tost, director de l'Agència de Residus de Catalunya, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

29 de maig de 2020

Articles

"La part positiva del confinament és que generem menys residus i reciclem més". Així ho afirma el director de l'Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, que apunta que hi ha hagut un canvi d'habits en la ciutadania: "Notem que s'ha consumit més vidre pel vi i les cerveses que prenem a casa, i també per les conserves en pot de vidre; en paper i cartró ha caigut la recollida i ha pujat molt la d'envasos".

Per incentivar la població a reciclar, es preveu posar en marxa la "Llei de prevenció i gestió de residus i ús eficient dels recursos de Catalunya". Aquesta té com a objectiu, entre d'altres coses, implantar la "Taxa Justa"; és a dir, aplicant l'smart city am el contenidor porta a porta i un xip que actuï amb una targeta o el telèfon mòbil, un ciutadà que reicli bé pagarà en funció d'un barem, i el que no ho faci pagarà més. "Mirarem que en cinc o set anys es pugui implantar aquest sistema a tot el país", pronostica Tost.

Apel·lant a la "mentalitat aprofitadora" dels catalans, Tost fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020. "Necessitem tot el talent del país per generar noves oportunitats pel nostre jovent i per a les nostres empreses".

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x