Catalonia Talent

Catalonia Talent

Josep Fèlix Bentz, president del Reial Cercle Artístic de Barcelona, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

12 de maig de 2020

Articles

L'edició d'enguany dels Premis Talent Cambra atorga un portagonisme especial al sector de la cultura, un dels més afectats per la crisi del coronavirus. Arts escèniques, relats, curtmetratges, pintura, escultura... i tantes altres categories estan incloses en el JoFaig, un nou àmbit de premis que fomenta la creació de peces artístiques amb el confinament i la lluita contra la Covid-19 com a tema principal. Seguint aquest fil, parlem amb el president del Reial Cercle Artístic de Barcelona, Josep Fèlix Bentz, que fa una crida a participar i apadrinar l'edició d'enguany "en un moment on la creativitat aflora per culpa del confinament".

Bentz ha estat un dels personatges que ha liderat la renovació del Cercle els darrers anys. I ara, en un context de confinament, la institució recull part dels fruits: "El Cercle té connectivitat a Internet a totes les plantes, i la seva renovació es va plantejar en clau tecnològica, amb el que avui podem fer qualsevol activitat cultural i transmetre-la en streaming al moment". 

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x