Catalonia Talent

Catalonia Talent

Jordi Casassas, president de l'Ateneu Barcelonès, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

21 de maig de 2020

Articles

L'Ateneu Barcelonès, amb més de 4.000 socis i 160 anys d'història, ha sido qüestionat últimament per una part dels socis; entre d'altres coses, per una manca d'activitat i d'adaptació en els moments de pandèmia. "Un ateneu és un espai de debat, de tertúlia, de trobada, i la Covid-19 ha invalidat gran part d'aquests objectius", respon el president d'aquesta institució, Jordi Casassas, en el seguit d'entrevistes que estem realitzant per animar a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020.

Entre les activitats que s'han hagut de repensar per adaptar-les a la situació de confinament és l'Escola d'Escriptura, amb més de mil alumnes, "que ha fet un esforç molt important per adaptar l'escola presencial en cursos virtuals". En aquest sentit, Casassas la qualifica com "la primera d'Europa en volum, qualitat i coherència". De forma complementària, també reivindica les lectures fetes virtualment per Sant Jordi, les quals van tenir "més de 21.000 visualitzacions a Twitter".

Finalment, Casassas també defensa que "els Ateneus són necessaris i importants pel futur de la democràcia", en tant que entitats que fomenten el debat i l'esperit crític.

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x