Catalonia Talent

Catalonia Talent

Jordi Baiget, president d'Àrea8, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

17 de juny de 2020

Articles

Jordi Baiget presideix des de fa un any l'associació Àrea8 amb l'objectiu de desenvolupar les potencialitats de la Indústria 4.0, el desenvolupament de la impressió 3D i de la mobilitat urbana connectada i el desplegament del 5G. En definitiva, es tracta d'una plataforma multisectorial d'empreses per posar en primera línia tecnològica el pol industrial i logístic de Barcelona, l'Hospitalet i el Prat.

"La digitalització acaba sent el sistema nerviós, et dona les terminacions que et permeten estar viu; sinó, hi ha empreses que haurien tancat". Baiget alerta, però, que "perquè hi hagi digitalització ha d'haver infraestructures". Al voltant d'Àrea8, amb Barcelona, l'Hospitalet i el polígon Pedrosa, "hi ha un pol important de 5G i això ha permès la connectivitat".

En relació amb el punt anterior, Baiget considera que "estem relativament bé" en infraestructures, però que necessitem "treballar més en xarxa". "Hi ha molts centres tecnològics, centres d'innovació o universitats que serà difícil que avancin si no treballen en projectes conjunts amb empreses", recorda. D'aquesta manera, l'ex-conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat aprofita per fer una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020: "És una manera de col·laborar amb el futur industrial del nostre país".

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x