Catalonia Talent

Catalonia Talent

John Hoffman, guanyador del Premi d'Honor Benvingut Talent 2020

25 de juliol de 2020

Articles

Després d'uns mesos animant a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020, en aquesta ocasió ens plau anunciar-vos que hem concedit el Premi d'Honor Benvingut Talent a John Hoffman, CEO i director general de GSMA, organitzadora del Mobile World Congress. Es tracta d'un guardó destinat a personalitats estrangeres que donen suport a la competitivitat, la creativitat i el talent català. En el cas de Hoffman, se li reconeix el seu suport constant a Barcelona com a capital tecnològica mundial, afavorint el desenvolupament de Catalunya cap al futur.  

En motiu d'aquest reconeixement, des de la Welcome Talent Society hem tingut el plaer de parlar amb Hoffman en una entrevista on destaca la simbiosi del Mobile World Congress amb la ciutat de Barcelona: "Quan viatjo i parlem del congrés, molta gent no diu que ve al Mobile, sinó que ve a Barcelona. Les nostres marques són interdependents".

En relació amb els canvis causats per la crisi del coronavirus, Hoffman assegura que s’ha generat una nova manera de treballar i l’oportunitat per combinar les trobades presencials i les virtuals: "Hem d'utilitzar la tecnologia per reunir comunitats virtuals. Tanmateix, també creiem que hi ha un gran valor, una oportunitat i la necessitat de trobar-se físicament. I pensem que podem connectar aquests dos components d'una nova manera".

El lliurament d’aquest guardó, juntament amb els altres corresponents a la categoria d’Honor, formarà part d’un programa sobre el talent català que retransmetrà Televisió de Catalunya en les properes setmanes.

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat 

 

Contingut relacionat

Carregant...
x