Catalonia Talent

Catalonia Talent

John Hoffman, director del MWC, i Joan Laporta, president del Barça, participaran en la presentació de la nova edició dels Premis Talent Cambra

10 de juny de 2021

Articles

La presentació de la setena edició dels Premis Talent Cambra 2021 tindrà lloc el proper divendres 18 de juny, a les 10 hores, a la Casa Llotja de Mar (Passeig d’Isabel II, 1. Barcelona). Comptarà amb la participació de John Hoffman, director del Mobile World Congress, esdeveniment líder mundial del sector que tindrà lloc a finals de mes a Fira de Barcelona, i Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona. La nova consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, farà la cloenda. Durant l’acte, conduït per la periodista Helena Garcia Melero, es lliurarà el premi d’Honor Welcome Talent 2020 a Hoffman.

Tot seguit es farà un col·loqui sobre els reptes i les oportunitats que ofereix la postpandèmia a l’economia. L’acte seguirà amb la presentació dels premis per part del President de la Fundació Impulsa Talentum XXI, Bru Recolons, i continuarà amb unes paraules de Laporta, que se suma a aquesta edició dels Premis Talent Cambra amb un repte. Es tancarà amb la intervenció de la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis.

Durant la sessió també intervindran Antoni Fitó, vicepresident de la Cambra, i Antoni Gelonch, president d’honor dels Premis Talent Cambra, en representació de les entitats convocants dels Premis.

Els Premis Talent Cambra, creats per la Fundació Impulsa Talentum XXI fa sis anys i que compten amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona des de fa dues edicions, treballen per identificar el talent català i impulsar tots aquells projectes innovadors.

Els mitjans interessats a venir presencialment a l’acte hauran de confirmar la presència a través del correu premsa@cambrabcn.cat.

Contingut relacionat

Carregant...
x