Catalonia Talent

Catalonia Talent

JOBarcelona, èxit de participació

28 d'abril de 2023

Articles

JOBarcelona, ​​l'esdeveniment que connecta el talent jove amb les empreses líders del nostre país, ha ofert en la seva 23a edició, celebrada ahir, 2.500 llocs de treball per al talent júnior, que inclou estudiants, graduats recents i formació professional.

En un comunicat, JOBarcelona ha precisat que van participar a la jornada més de 8.000 candidats i més de 750 professionals de recursos humans de 120 empreses tant nacionals com internacionals, entre elles, Adidas, Banc Sabadell, Fundació Telefónica, Sanitas, Nestlé i Unilever. Durant la jornada, els joves van poder viure la primera fase de les contractacions que seran avaluades les properes setmanes.

Des de l'organització de l'esdeveniment també es van oferir tallers sobre temàtiques laborals i més de 90 conferències de professionals com ara Víctor Küppers, Pili Malagarriga, Juanita Acevedo, Celia Hil, Carlota Casado, Carlos Bella, Laura Llauder i Eva Sabater a més d'un corner d'entrevistes que va coordinar la Fundació Impulsa Talentum, i una clausura amb Bru Recolons, de la mateixa entitat i el seu equip. Talent Point HR, l'empresa que organitza l'esdeveniment, està organitzant la 7a edició de JOBMadrid, que se celebrarà el 22 de novembre a Truss Madrid, WiZink Center, i organitzarà JOBValencia en els mesos següents.

Contingut relacionat

Carregant...
x