Catalonia Talent

Catalonia Talent

Joan Capdevila, president de la Comissió d'Indústria, Comerç i Turisme del Congrés dels Diputats, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

5 de maig de 2020

Articles

Joan Capdevila, president de la Comissió d’Indústria, Comerç i Turisme del Congrés dels Diputats, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020. Uns premis que, segons el nostre entrevistat, “volen alimentar que ens en sortirem”.

En aquest sentit, el també diputat per Esquerra Republicana aposta per la digitalització i la sostenibilitat per a que la indústria, el comerç i el turisme tirin endavant. Per això considera que l’economia del futur “ha de permetre que la natura que ara ha arribat als nostres balcons, hi segueixi”.

En paral·lel a les oportunitats que pot generar aquesta pandèmia, Capdevila es mostra preocupat per la situació actual: “És preocupant per la indústria, encara més pel comerç i extremadament preocupant pel turisme”. A més, considera que aquesta crisi “ha deixat a la vista les grans deficiències del sistema”. Critica, per exemple, ”un model que preferia l’economia especulativa en comptes de la productiva, massa recolzat en la producció low cost en comptes de la innovació i el desenvolupament”.

Podeu consultar l’entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x