Catalonia Talent

Catalonia Talent

Jaume Padrós reelegit com a president del Col·legi de Metges

1 d'agost de 2021

Articles - Salut

Redacció - La única candidatura presentada en el termini establert per a les eleccions del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) i encapçalada per l'actual president Jaume Padrós, ha estat renovada per a seguir al capdavant de la institució els propers quatre anys.

El termini de presentació finalitzava el dijous passat les 14 hores, i tal com estableixen els estatuts de la institució, una vegada verificat el compliment de les condicions d'elegibilitat dels candidats i la resta de requisits s'ha declarat guanyadora la candidatura 'Padrós 2021. Professionalisme', ha informat l'col·legi en un comunicat.

Padrós presidirà el COMB juntament amb una junta de govern formada per 20 professionals, dels quals nou són noves incorporacions i onze formaven part de l'equip anterior, i l'assemblea de compromissaris, integrada per 300 delegats electes.

Els estatuts del COMB disposen que, en cas que es presenti una única candidatura a les eleccions, la Junta Electoral "sense necessitat de continuar el procediment electoral ni celebrar la jornada de vot o sufragi, la declararà guanyadora".

Una vegada confirmada la reelecció, el president del COMB, Jaume Padrós, ha destacat els suports de més de 1.200 de col·legiats que ha rebut la candidatura, i ha dit que el seu equip assumeix aquest mandat amb un programa que té entre les seves prioritats la transformació del sistema sanitari a través de la millora de les condicions laborals i professionals dels metges i la dignificació de l'exercici.

Entrevista Jaume Padrós a El Nacional via Premis Talent / Catalonia Talent

Temes jaume padrospremis talentcombcol·legi

Contingut relacionat

Carregant...
x