Catalonia Talent

Catalonia Talent

Jaume Collboni, primer tinent d'Alcalde de Barcelona, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

11 de maig de 2020

Articles

Els Premis Talent Cambra 2020 es troben emmarcats en un context de crisi per la Covid-19 i de confinament. És per això que l’edició d’enguany busca fomentar valors com la resistència i la resiliència per fer front a una situació adversa. De resiliència, precisament, en parla el primer tinent d’Alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, que confia en la capacitat de Barcelona per tornar-se a activar: “És una de les capitals digitals del sud d’Europa. Tot el que s’ha mogut a l’entorn del Mobile World Congress, ara ho posem al servei del comerç”. A més, en la línia d’altres entrevistats, el regidor considera que amb aquesta pandèmia “s’ha vist que la digitalització no és una opció, sinó una necessitat per ser competitius”.

En paral·lel a la resiliència, Collboni també ha posat en valor que Barcelona “està en tots els rànquings internacionals d’atracció de talent. En base al talent creatiu hi ha un potencial econòmic i cultural molt important”. D’aquesta manera, ha aprofitat per fer una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra d’enguany.

Podeu consultar l’entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x