Catalonia Talent

Catalonia Talent

Inetum Catalunya inaugura nou espai al 22@

13 de juliol de 2022

Articles - Economia

Jordi Puigneró, vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, va inaugurar la setmana passada la nova seu de Inetum Catalunya, membre del Comité de Patronage de la Cambra Francesa, acompanyat de Xavier Milà, director gerent del CTTI, Ester Manzano, directora general de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana i Daniel Marco, director general d'Innovació i Eonomía Digital. A la inauguracio hi era Carlos Muñoz, vicepresident corporatiu i director general d'Inetum en Iberia Latam i Susana Prado, directora general d'Inetum a Catalunya.

D'aquesta manera, Inetum formaliza l'obertura de les seves noves oficinas en el Districte 22@, considerat l'epicentre de la innovació de la ciutat comtal i que concentra el major nombre d'empreses (mes de 1.500) vinculades a sectors tecnològics i disruptius. Aquest nou espai, de més de 2.100 m2 permet acollir als professionals que fins ara es troben distribuïts a les seus de Gran Vía 613 i Passeig de Gràcia 44, i reflecteix el canvi de paradigma en el model de lloc de treball que està implementant la companyia. (WOW- New Way of Working) per combinar el millor del model tradicional amb les noves formes de treball, sempre sota les premisses de la flexibilitat, la confiança i el compromís mutu entre la companyia i els professionals. Jordi Puigneró, ha subratllat que “Ens juguem estar o no estar a la digitalització del S.XXI.

Vosaltres sou un dels motors de l'economia del país. Empreses com Inetum representeu el que sempre hem volgut tenir a Catalunya. Entitats pioneres en digitalització i innovació”. Susana Prado, directora general d'Inetum a Catalunya, remarca que “l'obertura d'aquesta nova seu posa en valor l'aposta clara d'Inetum, des de fa més de 20 anys, per una regió amb un potent ecosistema digital i econòmic que recolzem construint i transformant oportunitats per al seu creixement”.

Contingut relacionat

Carregant...
x