Catalonia Talent

Catalonia Talent

Impulsa Talentum serà a JOBarcelona

19 d'abril de 2023

Articles - Ciència i Coneixement

La fundació Impulsa Talentum serà a JOBarcelona el proper 27 d'abril, en una jornada en que disposarà d'un Talent Talk Corner en que s'establiran diàlegs amb responsables d'empreses que innoven en l'àmbit de l'atracció del talent. Aquestes entrevistes i diàlegs es podran veure, més tard, al nostre mitjà, Catalonia Talent. La fundació mpulsa Talentum també s'encarregarà de la clausura de la fira, amb un esdeveniment anomenat The hiring game. Aquesta experiència, que vol incloure un component d'humor, esdevindrà una interessant reflexió compartida sobre el sector dels recursos humans, les entrevistes laborals, i els arquetips de Jung, i comptarà amb la complicitat de l'actor i músic Rai Borrell, l'expert en branding Guillem Recolons, i el periodista Albert Torras.

Aquesta fira és un punt de trobada per a professionals i empreses del món laboral, amb l'objectiu de promoure la connexió entre els demandants d'ocupació i les empreses que ofereixen oportunitats de treball. La fira JOBarcelona ofereix una àmplia gamma d'activitats, com ara seminaris, tallers, xerrades i espais de networking, que permeten als assistents aprendre noves habilitats, establir contactes professionals i explorar oportunitats laborals en diversos sectors i àrees de treball. Segons Bru Recolons, president de la fundació Impulsa Talentum, "JOBarcelona és una de les principals oportunitats que hi ha a Barcelona per conèixer les tendències en captació de talent i oportunitats laborals"

L'esdeveniment atrau professionals joves, graduats universitaris i altres candidats a la recerca d'oportunitats laborals, així com empreses i organitzacions que busquen talents. La fira JOBarcelona també ofereix recursos i serveis d'assessorament en la cerca d'ocupació, com ara assessorament en la redacció de currículums, simulacions d'entrevistes de treball i orientació professional. És una plataforma dinàmica que facilita la interacció directa entre els candidats i les empreses, amb l'objectiu de fomentar la contractació i el desenvolupament professional. La fira JOBarcelona és una oportunitat única per a la comunitat professional de Barcelona i altres regions properes per connectar, aprendre i créixer en el món laboral.

Entre els participants d'enguany a JOBarcelona hi haurà Nilton Navarro, Victor Kuppers, Celia Hil, Pau Garcia Pellicer, Joan Clotet o Marta Badias, entre d'altres.

Contingut relacionat

Carregant...
x