Catalonia Talent

Catalonia Talent

Impact Trade: el comerç d'impacte, a Barcelona

11 d'abril de 2023

Articles - Comerç i Turisme

Barcelona 2023 reunirà líders empresarials mundials compromesos amb el comerç internacional amb perspectiva d'impacte. L'objectiu principal de la trobada és reunir líders empresarials llatinoamericans compromesos amb el comerç internacional amb perspectiva d'impacte, creant un espaide confiança i col·laboració.

A diferència d'altres esdeveniments massius, IMPACT TRADE busca mantenir una atmosfera fitada i unnombre limitat de participants, amb un màxim de 100 pioners, per fomentar la connexió i lainteracció entre ells.Al desembre de 2021, es va dur a terme la primera Trobada virtual IMPACT TRADE, organitzada per l'empresa xilena CONTACT en aliança amb l'organització internacional Sistema B i amb un partnerlocal a cada destinació.

En el cas de l'esdeveniment realitzat el 2022 a La Toscana, Aboca va ser l'empresa encarregada i ECODES a Barcelona el 14, 15 i 16 de maig aquest any.La trobada IMPACT TRADE destaca pel seu fort enfocament en soft landing, és a dir, a facilitar l'aterratge suau dels negocis als mercats internacionals, en aquesta ocasió, amb especial interès a Espanya i Barcelona, ​​encara que també s'aborden els mercats de tots els participants.

Una de les característiques més destacades d'aquesta trobada és que els participants en són una partactiva de l'esdeveniment, ja sigui com a oradors, connectant-se activament amb altres i proposantiniciatives globals. IMPACT TRADE aposta per un estil de fer negocis, apassionat, proper, innovador, artístic i amb converses profundes des del primer moment.En conclusió, la Trobada virtual IMPACT TRADE és una oportunitat única per als lídersempresarials llatinoamericans compromesos amb el comerç internacional amb perspectiva deimpacte, de connectar-se i col·laborar en un ambient de confiança i compromís.

Contingut relacionat

Carregant...
x