Catalonia Talent

Catalonia Talent

Hartmann invertirà 7 milions d'euros a Mataró

6 de juliol de 2020

Articles - Economia

La multinacional alemanya Hartmann invertirà uns 7 milions d'euros a Mataró. Hartmann, dedicada al sector sanitari, té previst ampliar les seves capacitats industrials a l'Estat, i per això millorarà la planta que té a la capital del Maresme, així com les seves instal·lacions a Montornès del Vallès. La inversió total serà de 14 milions d'euros, dividida al 50% entre els dos municipis.

En una entrevista a l'agència Efe, el director general de Hartmann a Espanya, Jordi Guinovart, ha apuntat que durant el 2021 la planta de Mataró, situada al polígon industrial de Pla d'en Boet, rebrà aquesta injecció econòmica de cara a ampliar la seva capacitat productiva. La fàbrica de la capital del maresme és un centre de competència a nivell mundial en el desenvolupament i fabricació de producte sanitaris, ja que s'hi realitzen les populars 'Tirites' així com apòsits i esparadraps. 

Durant aquest 2020 Hartmann ha invertit uns 5 milions entre les seves dues plantes catalanes, així que els 14 milions que ara injectarà a Mataró i a Montornès suposen un gran salt endavant per aquestes dues factories. Hartmann, amb seu a Alemanya i proveïdor líder a nivell mundial de productes mèdics i higiènics, ha mantingut una activitat molt intensa durant la crisi del Covid-19, registrant increments substancials de vendes en productes com guants, solucions hidroalcohòliques o mascaretes, així com en productes de prevenció de riscos a hospitals.

Temes HartmannplantesinversióMataró

Contingut relacionat

Carregant...
x