Catalonia Talent

Catalonia Talent

Goita què fan ara, l'índex de l'audiovisual en català

2 de setembre de 2021

Articles - Tecnologia

Redacció - El contingut audiovisual en català és sovint complicat de trobar en les grans plataformes audiovisuals. No només per escàs, si no també per mal indexat, tot sovint. La tasca del web Goita què fan ara, que hem conegut aquests dies gràcies al seu compte de twitter, indexa de forma automatitzada el contingut en català de diverses plataformes, i el mostra en forme de catàleg per a la seva consulta. En aquest sentit, de moment es pot trobar la informació de quatre plataformes de vídeo on-demand: Rakuten, Filmin, Disney + i Movistar +-

En el web s'hi poden trobar pel·lícules, documentals, curmetratges o material infantil, ja sigui amb àudio en català o amb subtítols. Pel moment, el web es troba en desenvolupament, i es poden cercar les obres per novetat i gènere, i per tipus de plataforma, les quatre abans anomenades. A més, inclou una fitxa tècnica detallada de cadascuna de les peces.

Fins ara, les dades s'actualitzen a les 8 del matí i a mitja tarda, que és quan avisen a través del seu compte de Twitter si hi ha alguna novetat. 

Sens dubte, una eina fonamental en un moment en què l'ús social de la llengua està, de nou, en entredit.

Contingut relacionat

Carregant...
x