Catalonia Talent

Catalonia Talent

Girona acull ep Premi BBVA de Música al Talent Individual

28 de març de 2023

Articles - Cultura

El setè Premi BBVA de Música al Talent Individual es durà a terme els dies 15 i 16 d'abril al Conservatori Isaac Albéniz de Girona, on 97 estudiants de grau professional de 18 centres catalans competiran pel guardó. Les proves es realitzaran al llarg del dissabte i el matí del diumenge a l'auditori Viader de la Casa de Cultura, i la cerimònia de lliurament de premis es farà a la tarda.

La Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA, convoca aquest premi amb l'objectiu de promoure la formació dels joves músics per facilitar que puguin dedicar-se professionalment a la música. L'Associació de Conservatoris de Catalunya i el Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona són els encarregats de l'organització.

En la presentació de l'esdeveniment, Anna Maria Cassú (directora del Conservatori de Música Isaac Albéniz), David Meavilla (director de zona de BBVA Girona), Albert Piñeira (diputat de Cultura de la Diputació), Lito Iglesias (president de l’Associació de Conservatoris de Catalunya), Belén Latorre (directora de la Fundació Antigues Caixes Catalanes) i Marta Morera (gerent del conservatori gironí) van participar en el acte.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x