Catalonia Talent

Catalonia Talent

Girona acollirà el Talent & Knowledge Summit sobre indústria experiencial

19 de setembre de 2022

Articles - Ciència i Coneixement

Girona acullirà una jornada sobre talent i coneixement, el proper 28 de setembre. Els Talent & Knowledge Summits, organitzats per la Fundació Impulsa Talentum XXI, tindran una seu a Girona, el proper 28 de setembre al Centre Cultural de La Mercè (Pl. de la Mercè 12) en que un conjunt d'acadèmics, empresaris, divulgadors i ponents, debatran sobre els canvis i necessitats de les organitzacions empresarials en l'àmbit de la innovació dins la indústria de les experiències. El Talent Knwledge Congress es el Forum Internacional per a empresaris i executius on s'exposen les últimes tendencies en gestió de talent, coneixement i innovació.
El Talent Knowledge Summit és l'espai de trobada entre les organitzacions pioneres que es volen adaptar als nous temps i volen créixer en aquest entorn canviant i altament competitiu posant el focus en la innovació, el coneixement, els intangibles i molt especialment en el talent de les persones. El focus d'aquesta sessió a Girona es posarà en la innovació dins la indústria de les experiències. L'esdeveniment comptarà amb ponents que mostraran les últimes tendències per crear experiències innovadores que generin un gran valor afegit pels clients. En aquest sentit, ja està confirmada la presència d'un conjunt de ponents com Julià Manzanas, del Col·legi d'Economistes de Barcelona; Guillem Recolons, de The Human Branding; Sergi Sagas, d'Hyperreal; David González Cadenas, de Lucatia Metaverso; i Guillem Quintana d'Eurecat. L'acte també preveu la presència de Marta Madrenas, Alcaldessa de Girona, i de la Consellera de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, Gemma Geis.
L'objectiu del Summit és dotar als empresaris gironins de les eines i els coneixements que han d'aplicar per continuar generant valor i créixer en aquest entorn canviant. És per això que, tal com explica Bru Recolons, president de la Fundació Impulsa Talentum XXI, al llarg de la jornada es vol avançar en la resposta a preguntes com són "Com crear experiències innovadores?", "Com captar i fidelitzar el millor Talent?", "Quines noves tecnologies poden millorar les experiències dels nostresnegocis? o "Quin valor tenen els nostres intangibles".
L'organització destaca la bona acollida que han tingut jornades com aquesta arreu del territori, i aposta per la descentralització dels congressos i jornades sobre diversitat. Recolons recorda que ja des de les institucions públiques es va difonent la idea que el país ha de tenir infraestructures i organismes descentralitzats, i que Girona i aquest summit en són un exemple més.

Contingut relacionat

Carregant...
x