Catalonia Talent

Catalonia Talent

Georgina Rigola, directora del BCN City Ballet, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

16 de maig de 2020

Articles

“Si la cultura és la ventafocs dels pressupostos, la dansa és la ventafocs de la cultura”. Així de contundent es mostra la directora del BCN City Ballet, Georgina Rigola, que també dirigeix el Barcelona Dance Center, centre d’alt rendiment en dansa, i és la fundadora i organitzadora del Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona.

Tot i mostrar-se molt crítica amb el tracte que rep la disciplina per part de l’administració i de lamentar l’afectació que està tenint aquesta crisi en el sector, Rigola no perd l’esperança per reprendre les classes ben aviat. “Tenim alumnes internacionals que han vingut per fer un stage d’alt nivell al centre, d’un a tres mesos, i van arribar just uns dies abans del confinament”, assenyala. En aquest sentit, han obert un crowdfunding que els permeti allargar la seva estada i aprofitar les classes.

En última instància, Rigola considera que “el sector de la dansa se’n sortirà perquè sempre hem viscut al costat de la precarietat, i no és nou”. En aquest sentit, la iniciativa dels Premis Talent Cambra, amb la creació d’un nou àmbit de premis per fomentar la cultura en plena crisi del coronavirus, busca donar un impuls, també, al sector de la dansa. És per això que la pròpia Rigola també fa una crida a participar i apadrinar l’edició d’enguany.

Podeu consultar l’entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x