Catalonia Talent

Catalonia Talent

Frank Perkins, fundador i CEO d'Inari, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

8 de juny de 2020

Articles

Un dels termes que més s'ha popularitzat arrel del confinament ha estat el de teletreball. Per a algunes empreses és un concepte revolucionari, però per a d’altres tan sols és una nova etiqueta per referir-se a hàbits adquirits des fa temps. “El treball remot ha estat molt fàcil i natural per a nosaltres”, reivindica un dels fundadors i CEO d’Inari, Frank Perkins, que titlla la seva companyia de “nativament digital”.

Dedicada a la transformació digital de les asseguradores, el context de confinament ha fet que Inari estigui treballant més que mai. “Manca molta tecnologia perquè les empreses puguin ser igual de productives sense gent a l’oficina. Aleshores, hem rebut moltes peticions sobre els nostres productes”, celebra Perkins, que no és gaire amant de distingir entre feina a distància o presencial: “El que estem veient i que ja duem temps promocionant és que no hi ha treball en remot o a l'oficina, simplement hi ha treball".

Segons Perkins, la principal conseqüència d’aquest nou escenari és que les empreses incorporin la idea de “descentralització” de la força de treball, així com una relació “més simbiòtica i orgànica” amb les tecnologies.Sobre la descentralització, precisament, pivota un dels principals dèficits en la gestió de la pandèmia. “En tots els països amb sistemes centralitzats hi ha hagut un desordre total”, sosté el CEO d’Inari en relació amb una àrea en la que també hi té coneixements i formació: el blockchain. Des d'aquesta àrea, precisament, aprofita per fer una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020, que en l'edició d'enguany compten amb un guardó específic sobre aquesta tecnologia.

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x