Catalonia Talent

Catalonia Talent

Frank Margenat, màxim responsable del celler Oller del Mas, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

18 de juny de 2020

Articles

El màxim responsable del celler Oller del Mas (Manresa), Frank Margenat, fa una crida al turisme nacional per ajudar les empreses del sector de l'enoturisme de Catalunya. L'Oller del Mas és un dels primers espais del país dedicats a l'enoturisme, amb celler, castell del segle X, equipament esportiu i gimnàs. Segons Margenat, aquest estiu serà “molt difícil de salvar”, ja que part de la seva oferta es basa en el turisme que visita Montserrat i el seu entorn, i per això creu que serà fonamental reorientar la seva oferta cap al turisme interior.

D'altra banda, considera que els nous valors sorgits de la Covid, i que redunden en la salvaguarda de la natura, els ecosistemes, la relació amb l'entorn de la natura, els ecosistemes, la relació amb l'entorn natural, i la sostenibilitat, ajudaran a que el públic català s'hi apropi molt més que abans. "L'enoturisme està de moda", subratlla Margenat, que fa una defensa de la Denominació d'Origen Pla del Bages, "l'extensió de vinyes més gran que hi havia a Catalunya abans de la fil·loxera".

Segons Margenat, empreses com Oller del Mas fan un esforç continu en la renovació de les grans finques de Catalunya, amb un interès en reciclar-se per al sector de l'oci i els serveis: "És una de les formes necessàries per mantenir el patrimoni". En última instància, Margenat aprofita per fer una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020: "Celebro la convocatòria d'aquests premis i us animo a que hi prengueu part".

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x