Catalonia Talent

Catalonia Talent

Florette compra 41mil metres quadrats a Tortosa i l'Aldea

17 de juny de 2020

Articles - Logística

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha venut set parcel·les del sector Catalunya Sud de Tortosa i l’Aldea (Baix Ebre) a l’empresa Florette. Els terrenys tenen una superfície global de 41.296 m2 i un preu de venda d’1.098.500 euros.

Florette ha triat el polígon Catalunya Sud per desenvolupar el seu nou projecte d’expansió, que es farà en dues fases, i suposarà una inversió inicial de 13 milions d’euros i la creació de 200 nous llocs de treball directes. En la seva primera fase preveu construir-hi una nau de 5.000 m2 que permetria una primera ampliació del seu negoci, per culminar-lo amb una altra edificació de 6.000 m2 més en una fase posterior.

Florette neix fa més de 30 anys a Navarra i avui és una de les empreses líders en el sector de la producció i distribució de productes frescos i saludables, amb més de 1.800 treballadors i 14.000 punts de venda.

El sector industrial Catalunya Sud està situat a cavall dels municipis de Tortosa i l’Aldea, a tocar la sortida de Tortosa de l’AP7, en un tram lliure de peatge. L’actuació té una superfície total de 136 hectàrees de les quals 82,6 hectàrees corresponen a l’àmbit de Tortosa i les altres 53,4 hectàrees a l’Aldea.

Actualment, l’INCASÒL té 5 parcel·les disponibles en aquest sector destinades a indústria aïllada.

Temes incasolterrenyfàbricainversióFloretteTortosal'Aldea

Contingut relacionat

Carregant...
x