Catalonia Talent

Catalonia Talent

Fira de Barcelona reuneix tres esdeveniments a favor del creixement urbŕ sostenible

27 de setembre de 2021

Articles - Cičncia i Coneixement

Ricard Casanovas- El passat 21 de setembre, Fira de Barcelona, ​​va rebre el reconeixement internacional a mans de la Fundació Internacional ORP (Occupational Risk Prevention) pel  seu protocol de prevenció i seguretat contra la covid-19. Aquesta distinció reconeix la planificació, gestió i aplicació de les mesures adoptades per la institució amb l'objectiu de celebrar esdeveniments en un espai segur, tant com per a treballadors com per a visitants.

Podem dir  que la gran organització firal de Barcelona, ​​sent una de les més importants d'Europa pel volum i qualitat dels seus esdeveniments, torna més forta que mai, a reunir tres esdeveniments aquesta tardor barcelonina, que ajudaran a redefinir el futur i el món tal com el coneixem: Smart City Expo World Congress, Tomorrow.Mobility i PUZZLE X.

Smart City Expo World Congress (SCEWC) és l'esdeveniment internacional líder per a les ciutats, que se celebra a Barcelona des del 2011. La seva missió, potenciar les ciutats i col·lectivitzar la innovació urbana a tot el món. L'esdeveniment està dedicat a crear un futur millor per a les ciutats i els seus ciutadans en un programa de tres dies, on experts internacionals es reuniran per compartir idees i aprendre les millors pràctiques per a un món urbà més sostenible.

El certamen que tindrà lloc en paral·lel amb el SCEWC, és el Tomorrow Mobility World Congress. Un esdeveniment dedicat per promoure el disseny i adopció de nous models de mobilitat urbana sostenible. Aquest, coorganitzat amb EIT Urban Mobility, una iniciativa de l'European Institute of Innovation and Technology, organisme de la Unió Europea (UE), i que compta amb el suport d'importants empreses i institucions. Se celebrarà al recinte de Gran Via, i a més tindrà presència en altres punts de la ciutat amb l'organització de tests i proves pilot a les quals s'implicarà directament la ciutadania.

Fira de Barcleona juntament amb Advanced Material Future Preparedness Taskforce (AMPTA) i Mobile World Capital Barcelona, ​​llençaran  conjuntament també PUZZLE X, una nova iniciativa centrada en l'ús de materials Deep Tech per construir un futur millor i més sostenible per a la humanitat en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Amb el suport de diferents administracions públiques, PUZZLE X té com a objectiu aprofitar el potencial dels nomenats frontiers materials per resoldre alguns desafiaments als què s'enfronta la societat. La iniciativa inclou un certamen anual i una incubadora d'empreses per donar suport a Startups de tecnologies i de materials, atreure inversors, i construir un ecosistema global.

Aquests tres esdeveniments tindràn lloc els pròxims 16, 17 i 18 de novembre en el recinte de la Gran Via.

Fins llavors, la Fira de Barcelona no es queda curta d'interessants esdeveniments com el que obra les portes demà dia 29 de setembre, IAAPA Expo Europe; el Automobile Barcelona del 30 de setembre fins el 10 d'octubre en el recinte de Montjuïc; o el Grastronomic Forum Barcelona, del 18 d'octubre fins al 20 del mateix mes.

 

 

 

 

 

 

 

Temes SostenibilitatFira de BarcelonaEsdeveniment

Contingut relacionat

Carregant...
x