Catalonia Talent

Catalonia Talent

Fielman compra el 80% de la catalana Òptica & Audiologia Universitària

14 de desembre de 2020

Articles - Economia

La cadena familiar alemanya d’òptica Fielman ha anunciat la compra del 80% del capital social d’Òptica & Audiologia Universitària, especialitzada en la distribució i comercialització de productes i serveis d’audició i visió. La venda es farà efectiva el 31 de desembre.

Els termes de la transacció no han transcendit, per bé que sí s’ha comunicat que els propietaris actuals mantindran el 20% restant de les accions i la gestió de la companyia. També s’ha fet públic que la marca continuarà operant amb el mateix nom i que no hi haurà reestructuracions de plantilla.

L’objectiu dels nous propietaris és fer créixer al mercat estatal la firma adquirida amb 10 nous centres que s’afegiran als 80 actuals. A llarg termini esperen arribar als 200.

Amb 400.000 ulleres venudes i més de 100 milions d’euros de facturació l’any 2019, Òptica & Audiologia Universitària és la tercera cadena de distribució minorista d’òptica a Espanya, segons indiquen els seus responsables.

Té una plantilla de més de 1.000 persones i el nou pla estratègic es fixa l’objectiu a llarg termini de vendre més de 900.000 ulleres per assolir una facturació de més de 250 milions d’euros.

Text d'Exterior.cat

Temes Fielmanòptica

Contingut relacionat

Carregant...
x