Catalonia Talent

Catalonia Talent

FemPowerUp, la primera incubadora amb perspectiva de gènere

30 de novembre de 2021

Articles - Startups i emprenedors

A través de xarxes socials, les creadores de FemPowerUp han difós aquests dies la nova incubadora que neix amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral de les dones a la indústria del videojoc. El projecte és una iniciativa pionera a Europa, principalment d'Alexandra Samper Martínez, i que esdevé la primera acceleradora formada íntegrament per dones. La iniciativa està coorganitzada per l’associació Totes Som Futur, forma part del programa Sant Feliu Innova de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i compta amb el suport del TecnoCampus de Mataró.

Explica MetaData que "el programa d’acceleració començarà el gener de 2022 i tindrà una durada de sis mesos, després dels quals els equips participants hauran produït una demo build jugable del seu videojoc i un pitch per a inversors. La incubadora arrancarà amb la celebració d’una game jam digital en la qual un jurat seleccionarà un mínim de cinc projectes, els quals entraran a formar part de FemPowerUp."

La incubadora està formada per un equip de vuit professionals del sector que formaran als equips participants en els seus respectius camps. D’aquesta manera, la dissenyadora Tatiana Delgado (Call of the SeaRed MatterDeadlight) donarà nocions de narrativa, l’enginyera Elena Blanes (Quest to Aztlan, Space Rotatory) formarà en programació i l’especialista en màrqueting Lara Isabel Rodríguez (Tequila Works, Game) s’encarregarà de la part de comunicació, entre altres.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x