Catalonia Talent

Catalonia Talent

Esteve Almirall, director del Center for Innovation in Cities d'ESADE, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

24 d'abril de 2020

Articles

Esteve Almirall, director del Center for Innovation in Cities d’ESADE, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020. L’edició d’enguany té com a tema principal la crisi del coronavirus i el confinament, dos elements que, pel nostre entrevistat, “constitueixen l’oportunitat de tenir una oportunitat”. Posa l’exemple d’empreses que han desenvolupat una aplicació per suplir la burocràcia.

A banda d’una oportunitat, aquest expert en smart cities i en intel·ligència artificial sosté que la Covid-19 ens ha ensenyat que no estàvem tan preparats com ens pensàvem: “Hem viscut una explosió en els temes d’analytics, de big data, i ens semblava que estàvem molt bé. A Catalunya no som capaços de fer les coses que han fet a Hong Kong, Singapur o Xina”.

En aquest sentit, el també professor d’Innovació, Data Science i Big Data, adverteix que aprendre del que s’ha fet en altres països “no és gratis”, sinó que dependrà de nosaltres mateixos: “Que aquesta crisi no sigui en va”.

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x