Catalonia Talent

Catalonia Talent

Es programen noves edicions del Catalunya Rural Hub

27 d'abril de 2022

Articles - Indústria i Territori

Després de l'èxit de la primera edició del Catalunya Rural Hub, el  Barcelona Digital Talent ha promogut més sessions, que tindran lloc arreu del territori. Arran de la situació actual, la tendència d’emigrar fora de la ciutat agafa força en els últims mesos. De fet, el 8% de la població de Barcelona ha decidit deixar la ciutat segons l’informe “El moviment migratori de Barcelona en temps de covid-19” elaborat per l’Oficina Municipal de Dades (OMD). Aquesta tendència impulsada, entre altres motius, per la digitalització de les empreses i l’auge del treball en remot genera noves oportunitats per als pobles rurals d’augmentar la seva població i activar l’economia del territori.

Actualment, un nombre elevat de professionals digitals traslladen el seu entorn de treball i la seva llar al medi rural per a millorar la seva qualitat de vida. Amb el projecte Catalunya Rural Hub volem promoure la deslocalització parcial o indefinida de professionals digitals que puguin treballar en remot a través de la tecnologia cap a entorns rurals i menys poblats de Catalunya.

Participa a la segona edició de la nostra iniciativa, un projecte pioner a Espanya, on traslladaràs el teu lloc habitual de treball durant una setmana a Tremp (Pallars Jussà) o a Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre), paratges únics de la Catalunya rural, i compartiràs coworking i experiències amb un reduït equip de professionals de diferents perfils i corporacions. A través de la teva experiència, ens ajudaràs a dissenyar un pla d’acció i noves estratègies que impulsaran l’arribada de professionals als entorns rurals.

T’interessaria sumar-te al projecte? Hi ha tres convocatòries perquè puguis viure l’experiència:

– Tremp: 23 al 27 de maig

– Móra d’Ebre: 30 de maig – 3 de juny

– Móra d’Ebre: 13 al 17 de juny

Contingut relacionat

Carregant...
x