Catalonia Talent

Catalonia Talent

Es presenta BSC TV, el youtube per als professionals i startups

30 de juny de 2021

Articles - Tecnologia

Barcelona Startup Congress ha presentat aquesta setmana BSC TV, que tal com defineixen es tracta de la primera plataforma del món de contingut audiovisual exclusivament per al sector empresarial, els professionals, i les startups.

El que fa el portal és unificar tot el contingut de caràcter professional i audiovisual procedent de diverses companyies, institucions públiques i privades i entitats, que el processa per a posar-lo a disposició del públic en general. El lloc web incorpora un software amb intel·ligència artificial, amb capacitat per entendre el contingut i el significat dels diversos vídeos que analitza, i classificar-los al web.

Això és possible gràcies a la tecnologia Winnon, proposada per l'startup Omnios, i especialitzada en el processament del llenguatge. Qualsevol usuari que estigui interessat en un tema, una marca o un ponent en concret, pot localitzar i accedir al minut exacte en el apareix, i visualitzar-lo després.

BSC TV està obert al públic general a partir d'aquest mes de juny, i permetrà gaudir de múltiple contingut procedent d'empreses i institucions de l'ecosistema innovador i emprenedor, permetent cada cop més compartir i pujar vídeos a la plataforma, nodrint BSC TV amb cada cop més i millor contingut

Contingut relacionat

Carregant...
x