Catalonia Talent

Catalonia Talent

Entrevista a Valentí Graner, guanyador del Premi Talent Cambra en Transició Energètica

12 de gener de 2022

Converses amb Talent - Indústria i Territori

Cales de Pachs ha rebut el Premi Talent Cambra 2021, en la categoria de Transició Energètica. Valentí Grané, director general de l’empresa juntament amb el seu germà Xavier Grané, ha recollit el guardó. Des de la companyia han destacat la satisfacció per aquest premi, que reconeix la inversió en sostenibilitat i innovació que la companyia penedesenca ha fet els darrers anys.

Ja fa temps que Cales de Pachs aposta per buscar nous usos per la calç. Al llarg de l’última dècada, en col·laboració amb diversos centres universitaris, ha desenvolupat aplicacions innovadores per als seus productes, destinades principalment a la cura del medi ambient.
A més, l’empresa penedesenca treballa des de fa temps amb biomassa en els seus processos de producció, i actualment té sobre la taula un projecte per instal·lar un parc de plaques solars a la seu de Pacs del Penedès de 3.000 KW. La planta energètica permetria a Cales de Pachs reduir un 32% les seves emissions de CO2 i per fer-la realitat es necessita una inversió de 2 milions d’euros.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x