Catalonia Talent

Catalonia Talent

Enric Ticó, president de Cimalsa, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

27 de maig de 2020

Articles

Enric Ticó és el president de Cimalsa, l'empresa pública de la Generalitat quant a logística, de Feteia, i del Railgrup. Entre les propostes que formula pel sector, hi ha un especial interès en "desburocratitzar el sector públic", i que aquest "lideri les ajudes públiques" a través d'una agència pública de logística. Però per millorar la gestió complerta de la logística d'un país, Ticó reclama "potenciar les terminals multimodals" i que, definitivament, "no podem dependre només de la Xina".

Com a expresident de FGC (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya), és un ferm defensor del ferrocarril. En aquest sentit, Ticó avança que si Alemanya ha estat àgil en la gestió de la Covid-19 també ha estat gràcies a la seva infraestructura ferrovirària, "que ha assegurat les cadenes".

Finalment, Ticó fa un clam per a que tot el talent que hi ha a Catalunya, "més per quilòmetre quadrat que enlloc del món", cal posar-lo al servei de la innovació; per això aplaudeix la convocatòria dels Premis Talent Cambra 2020, als que fa una crida a participar i apadrinar.

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x