Catalonia Talent

Catalonia Talent

ENGINY-era; Premi Creu Casas – Dones per canviar el món

22 d'abril de 2021

Converses amb Talent

Demà, 23 d’abril, es farà el lliurament dels Premis Sant Jordi 2021 corresponents al XC Cartell de premis i de borses d’estudis que l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) ha atorgat a diverses obres i investigadors de tots els àmbits de la ciència i la cultura catalanes. En total, inclou més de mig centenar de reconeixements, que sumen més de 180.000 euros.

Al grup de treball ENGINY-era se’ls hi ha concedit el Premi Creu Casas – Dones per canviar el món. El projecte social ENGINY-era pretén fer arribar les disciplines de la Ciència, la Tecnologia, l’Enginyeria, les Matemàtiques i l’Arquitectura a totes les infants i joves a partir de tallers i activitats divulgatives per trencar amb els estereotips de gènere o qualsevol altra discriminació i aconseguir l'equitat en el món laboral.

El Premi Creu Casas es va crear fa quatre anys per a distingir les dones que conreen la ciència i té dues modalitats: la primera s’atorga a una dona en reconeixement de la seva trajectòria en tasques de divulgació i aproximació de la tecnologia a l’alumnat femení en qualsevol àmbit (enginyeria, arquitectura, informàtica, telecomunicacions, etc.) i la segona es concedeix a un grup de treball liderat per una dona que hagi desenvolupat metodologies d’empoderament de les dones o d’ensenyament per a captar el talent femení en els camps esmentats.

Temes IECPremis Sant JorditecnologiaciènciaenginyeriadonesPremi Creu Casas

Contingut relacionat

Carregant...
x