Catalonia Talent

Catalonia Talent

Empreses i projectes inspiradors per transformar el món des de Catalunya

3 de desembre de 2020

Articles - Tecnologia

Sou dels que feu les coses diferents? Dels que us arrisqueu a transformar, a avançar-vos als canvis? Us estem buscant! Si ningú t’ha d’explicar què és la innovació disruptiva perquè és el teu dia a dia, explica’ns el teu projecte i podràs formar part dels Catalonia Exponential Leaders.

Els nous models basats en tecnologies exponencials apareixen principalment als ecosistemes més innovadors del món, i això també vol dir Catalunya. Al nostre entorn també hi ha empreses que sou exemple d’adaptació i transformació per donar resposta a les noves oportunitats a través de la disrupció.

Empreses dinàmiques d'alt creixement, que implementeu nous models de negoci, tecnologies emergents i estratègies de creixement sostenible. Empreses que teniu en compte el vostre impacte en la societat i que participeu en la construcció d'un futur millor. Sou les empreses Catalonia Exponential Leaders.

Pots explicar a la Generalitat el teu projecte i, si ets una de les finalistes, podràs compartir la teva experiència davant la resta d’empreses catalanes en el proper Exponential Day #3, que tindrà lloc el juliol de 2021. Entre totes les pioneres que heu acceptat el repte d’apujar el ritme, de canviar més i més ràpid, escollirem i presentarem les idees més disruptives amb les quals compta Catalunya a dia d'avui.

Temes tecnologiadisrupcióExponential Day

Contingut relacionat

Carregant...
x