Catalonia Talent

Catalonia Talent

Emprenedors catalans dissenyen una dessuadora que “neutralitza” la Covid-19 en menys d’un minut

19 d'abril de 2021

Articles - Indústria i Territori

ACN.- Uns emprenedors catalans han llançat al mercat una dessuadora amb una tecnologia innovadora que "neutralitza" les bactèries i els virus, com la Covid-19, en menys d'un minut. Es tracta de la startup Handshield, que a finals del 2020 ja van patentar un escut de mans per no tocar mobiliari d'ús públic i evitar la propagació del coronavirus.

“Hem evolucionat i estem pensant nous productes perquè la gent vagi més protegida pel carrer amb l’objectiu de promoure una mobilitat més segura”, explica l’impulsor del projecte, Roger González. Assegura que el virus pot perdurar a la roba fins a 3 dies, “però aquesta dessuadora l’elimina en menys d’un minut”. També estan a punt de llançar al mercat un líquid per rentar la roba que permetria protegir-la del virus fins a la següent rentada.

El mes de desembre passat, Roger González, juntament amb dos socis més, Marc Torres i Annabel Medina, van crear la marca Handshield per a l'escut de mans. Ara, González ha aprofitat l’experiència per llançar al mercat la dessuadora. En concret, aquesta peça de roba està feta amb un teixit similar al de la mascareta, antivíric i antibacterià. La protecció de la dessuadora es garanteix en un màxim de 100 rentades.

Temes innovacióemprenedoriatecnologiacoronavirus

Contingut relacionat

Carregant...
x