Catalonia Talent

Catalonia Talent

Els Premis Talent Cambra 2021 criden als sectors a plantejar reptes de futur

25 de març de 2021

Articles - Cultura

Els Premis Talent Cambra, que per segon any consecutiu convoquen la Fundació Impulsa Talentum i la Cambra de Comerç de Barcelona, però que amb l'anterior format ja fa set anys que s'entreguen, fan una crida als diversos sectors emprenedors de l’economia, la ciència, la societat i la cultura a plantejar reptes de futurs que serviran per convocar els premis d’enguany.

Aquests premis són uns guardons que reconeixen projectes d'emprenedoria en tots els àmbits científics, socials i culturals i que són un reflex de bones pràctiques i casos d'èxit empresarials.

Bru Recolons, president de la Fundació Impulsa Talentum, ha destacat el moment difícil que van viure els premis de l’any passat per causa de la pandèmia, però que malgrat tot es van tancar amb 28 guardonats, als quals s’ajuda a obrir-se camí empresarialment, dos programes de televisió, 150 entrevistes a líders  i el llançament del digital Catalonia Talent. Per a l’edició de 2021, ha anunciat que el 27 d’abril es farà la convocatòria oficial i el lliurament dels premis es trasllada al setembre a fi i efecte de fer-los coincidir amb l’any acadèmic.

Per la seva banda, la presidenta de la Cambra, Mònica Roca, ha destacat que “malgrat que el talent ha estat un pol d’atracció tradicional a Catalunya” l’equip de govern de la Cambra es va preguntar fa dos anys “què estem fent per promoure el talent i per potenciar-lo”, motiu pel qual va aportar per enfortir els Premis Talent que ja comptaven amb l’experiència de cinc anys.  “L’economia del futur- ha afegit la presidenta- ha d’estar basada en el coneixement i en un alt valor afegit”.

Una conferència de Genís Roca, CEO de Roca Salvatella, sobre "la tecnologia i la comunicació per sortir de la crisi" que ha servit de pròleg a l’acte ha posat de manifest la importància de l’administració de les dades, que poden ser merescudes -amb consentiment- o capturades, que generen desconfiança. Com que considera que l’empresa s’haurà de basar més en la comunicació que en l’enginyeria, fixa com a esquema de futur oferir serveis proactius, personalitzats, escalables, basats en dades i en temps real”.

Abans d’aquest acte s’ha procedit per part de Xavier Carbonell, director de la Cambra de Comerç de Barcelona, i Bru Recolons, president de la Fundació Impulsa Talentum. a la signatura del conveni pel qual es regula la convocatòria dels premis,

Temes Premis TalentCambra de ComerçMònica RocaGenis Roca

Contingut relacionat

Carregant...
x