Catalonia Talent

Catalonia Talent

Els premis Talent a les Aules presenten els projectes finalistes

6 d'abril de 2021

Articles - Educació

La iniciativa de Talent Factory vol reconèixer el talent dels més joves de les localitats de Gavà i Viladecans, les dues ubicades al Baix Llobregat, per tal de motivar als alumnes a crear empreses i estimular la seva creativitat.

Talent a les Aules presenta la seva sisena edició amb joves d'entre 4t de l'ESO, 2n de batxillerat i cicles formatius. Les propostes presentades havien de ser propostes de negoci i els vint seleccionats han rebut un curs de formació sobre plans empresarials i planificacions econòmiques. Aquests recursos serviran per acabar de detallar el projecte presentar i, al mes de maig, presentar la proposta de negoci per escollir al guanyador.

El concurs també ha agafat importància fora dels centres educatius, ja que el programa de Ràdio 4 Recursos Homínids va anunciar els finalistes en la secció de #Talent. Els finalistes seleccionats són deu projectes de cada població. En el moment que s'anunciï el guanyador final del concurs, també s'oferirà la informació a través de la ràdio.

L'objectiu final de Talent a les Aules és fomentar l'emprenedoria entre els més joves, per això tots els premis que s'entreguen tenen relació amb la formació en el sector de les empreses i fer real els projectes presentats. De fet, la proposta guanyadora, realitzada per Carla Medina i Laura Maíllo, de l'any passat va ser una aplicació per al telèfon mòbil per a millorar el dia a dia dels nens i nenes amb càncer i van tenir l'oportunitat de viatjar fins a Silicon Valley com a part del premi.

Temes Talent a les AulesTalent FactoryBaix Llobregatemprenedoria

Contingut relacionat

Carregant...
x