Catalonia Talent

Catalonia Talent

El Talent & Knowledge Summit arriba a l’ISE 2022

9 de maig de 2022

Articles - Cičncia i Coneixement

El Talent & Knowledge Congress que se celebra anualment té continuïtat aquest dimarts en una jornada en el marc de la fira Integrated Systems Europe, que se celebra a Fira Barcelona entre dimarts i dijous. L’esdeveniment, moderat per Àurea Rodríguez, d’Eurecat Tarragona inclou una benvinguda a càrrec de Carles Agustí, director del Talent & Knowledge Congress, Bru Recolons, president de la Fundació Impulsa Talentum XXI, i el director general d’ISE, Mike Blackman.

Durant la jornada s'exposaran les conclusions del Talent Knowledge Congress adaptades a la indústria local i s’explicaran les últimes tendències empresarials que han d’aplicar les empreses per continuar generant valor i créixer en aquest entorn canviant, especialment en el marc audiovisual. En l’esdeveniment hi participaran referents internacionals en gestió de talent i coneixement i líders d’empreses locals amb l’objectiu de col·laborar per impulsar el teixit empresarial d’aquest sector.

Entre ells, Alfons Cornella, director general de l’Institute of Next, Oriol Amat, rector de la Universitat Pompeu Fabra; Stefano Zambon, secretari gral, d’Integrated Reporting Initiative, o Sergi Sagas, CIO d’Hyperreal. La segona taula rodona, moderada per Julià Manzanas, inclourà experts com Mariano Sudney, d’Asbrock Automotive; Angels Tornero d’Accenture; Marina Planas, fundadora de TheNTWK; Quirze Salomó CEO del Centre Blockchain de Catalunya, i Clara Lapiedra, directora d’Aula Magna, a més d’Albert Iruela, de Founder. Clourà l’acte la Consellera d’Acció Exterior, Victoria Alsina.

L’ISE Talent Knowledge Summit esdevindrà l'espai de trobada entre les organitzacions pioneres de l’àmbit audiovisual que es volen adaptar als nous temps i volen créixer en aquest entorn canviant i altament competitiu posant el focus en la col·laboració, la innovació, els intangibles i molt especialment en el talent de les persones.

Segons Bru Recolons, president de la Fundació Impulsa Talentum XXI, promotora del Summit “En aquest moment on tot canvia cada vegada més ràpid, enmig dels escenaris de major incertesa de la història, ens trobem davant d’un model empresarial que irromp amb força, en plena transformació digital de les organitzacions, marcant un altre punt d'inflexió més per prestar atenció en el factor humà, canviant estratègies, estructures i modificant processos, però sobretot posant el focus en la innovació, els intangibles i molt especialment en el talent de les persones".

El Summit té lloc al Projection Dome, del Hall 5 de la fira ISE, aquest dimarts 10 de maig, de 10 a 14h. L'acte el clourà la Consellera d'Afers exteriors de la Generalitat, Victòria Alsina

Inscripcions aquí

Contingut relacionat

Carregant...
x